دانشکده تغذیه و علوم غذایی
توزیع افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
توزیع افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به مناسبت شبهای قدر و ایام شهادت حضرت امیرالمؤمنین (ع) افطاری ساده بین کارکنان و دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی توزیع گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر " عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی گفت: همزمان با لیالی قدر به مناسبت ایام شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع)، توسط خیرین دانشکده تغذیه و علوم غذایی جهت پخت آش نذری در دانشکده برگزار شد.
او گفت یکی از سنت های حسنه ایرانی برپایی سفره های افطاری ساده
برای روزه داران و میهمانان این ماه است./ف.نوروزی فرد
نظر دهید